TUGA: DVA MLADIĆA IZ BILEĆE POGINULA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko 2:30 dogodila kod Bileće, u mjestu Bijela Rudina, smrtno su stradali M.V. (1988) i P.K.(1999) iz Bileće, nezvanično saznaju Bileća Vijesti Onlajn.


U frontalnom sudaru su učestvovala vozila marke Audi a6 i bmw x3. Jedna osoba je zadobila teške tjelesne povrede i nalazi se u Opštoj Bolnici Trebinje.

Vozilo audi A6, kojim je upravljao M.V., kretalo se iz pravca Gacka, a u susret mu je dolazio BM X3 iz pravca Bileće, kada je došlo do direktnog sudara”, kazao je za “Nezavisne” Srđan Vukanović, portparol Okružnog tužilaštva Trebinje.



Najvjerovatniji uzroci ove nesreće su neprilagođena brzina uslovima na putu i možda alkohol, što će se još ispitati, jer je tužilac naredio da se tijela prevezu u Prosekturu Trebinje radi daljih pretraga.

Forenzički patolog, doktor Dražen Damjanjuk iz Prosekture Trebinje je potvrdio da će sve biti obavljeno u ponedjeljak, te da će raditi samo spoljni pregled leševa, a to podrazumijeva i nalaz krvi.



U ovom se slučaju neće utvrđivati ni krivica jer su oba vozača smrtno stradala, pa nema potrebe ni za dodatnim vještačenjima.

A.V., Radio Bileća, SRNA


Objavi komentar

0 Primjedbe