Bilećanin "oborio" cijene goriva!

N.N. (49) iz Krivača kod Bileće, jutros je sa svojim putničkim automobilom Folksvagen - Golf dvojka oborio cijene na lokalnoj benzinskoj pumpi!


Naime, N.N. je kivan na visoke cijene goriva u našoj državi kao i na činjenicu da se nadležni nećkaju oko ukidanja akciza, zakucao svoje vozilo u panel sa cijenama i tako ih oborio.

Na neuništivom golfu nema pretjerane materijalne štete, osim što je iz vrata ispao šrafciger koji drži prozor, i što se otkačila ratkapa na desnom točku. 

Dvolitra dizel goriva iz gepeka nije pretrpjela oštećenje.

Kako kaže vlasnik, čak se i lijevi žmigavac vratio u funkciju nakon što je protrešen sudarom, dok je lampica od ulja prestala da "pišti"

Što se tiče cijena one su doživjele tešku materijalnu štetu i do daljnjeg su oborene, a kako kažu predstavnici benzinske pumpe, iako su paneli sa cijenama oboreni, do izrade novih, cijene na kasi ostaju iste.

Takođe, nezvanično saznajemo da u ovoj nesreći niko nije povrijeđen osim sujete incijatora nesreće N.N., koji nije do kraja uspio u svojoj namjeri, oborivši cijene "na terenu", ali ne u praksi.

Nezvanična je informacija i da su se oštećene strane dogovorile kako neće doći do pokretanja krivičnog postupka, pod uslovom da N.N. kada "sipao cenera" i dalje to radi na navedenoj benzinskoj pumpi.

PAŽNJA: TEKST JE ŠALJIVOG KARAKTERA I NIŠTA U NJEMU NIJE TAČNO, KAO ŠTO JE I SLIČNOST SA STVARNIM OSOBAMA SLUČAJNA!

Objavi komentar

0 Primjedbe