Актив жена СНСД-а Билећа организовао дружење за чланице

Актив жена социјалдемократа Билећа синоћ је приредио дружење за чланице странке и бројне госте и пријатеље. Са скупа је поручено да ће СНСД наставити пут просперитета и радити још више  и јаче за боље сутра.  

„Наш слоган #ЈерволимоСрпску није само слово на папиру и ми то годинама потврђујемо. Свакодневно се трудимо да наше окружење постане што боље и дајемо добар примјер како заједно можемо много постићи. Одлучиле смо да приредимо једно овакво вече и да сложно пружимо подршку  Милораду Додику, Жељки Цвијановић, нашем посланику господину Радовану Вуковићу и кандидатима на Општим изборима. Наш предсједник увијек истиче да су жене снага СНСД-а и ми то вечерас и потврђујемо“, рекла је предсједница Актива жена СНСД-а Билећа, Новка Цуца.  

Кандидат за посланика у Народној скупштини Републике Српске, Радован Вуковић рекао  је да је поносан на све чланове странке који у сваком изборном процесу показују  достојанство, промовишући своје кандидате,  не угрожавајући било коју политичку странку.


"Овај скуп само је увертира у сигурну побједу СНСД-а. Чланице Актива жена СНСД-а у Билећи су још једном показале колико су важна карика и да заслужују  повјерење које им странка указује. Жене су на најважнијим функцијама у нашој Републици, а вријеме је показало колико квалитетно и добро раде за нас и нашу сигурну будућност. Захвалио бих се свим нашим активистима на цјелокупном залагању", рекао је Радован Вуковић. 

Дружењу је присуствовао и кандидат за посланика у Представничком дому  Парламентарне скупштине БиХ, Мирослав Вујичић.

Извор: СНСД Билећа

Objavi komentar

2 Primjedbe

  1. Anonimno9/9/22 03:25

    Kakva bagra boze moj

    OdgovoriIzbriši
  2. Dodik do pobjede a vi nesposobni opozicionari crknite

    OdgovoriIzbriši

Iznesi svoj stav - Ostavi komentar!