OO SDS Bileća: Naši kandidati su borci za narod!

Izbori 2022 - Danas su Bilećani imali priliku da razgovaraju sa kandidatima za poslanke u NSRS iz Izborne jedinice 9, a razgovor i druženje kandidata sa građanima organizovao je OO SDS Bileća.




Vukota Govedarica, Veselin Vujović, Nikola Bajović i veliki broj Bilećana okupljeni su danas, ali i ubuduće oko jednog cilja - pobjede naroda, pobjede razuma, pobjede dobra, kako bismo živjeli život dostojan čovjeka, svi zajedno u slozi i ljubavi.

„Naša je obaveza da se borimo za bolje, i od toga nećemo odustati. Demobilisani borci, porodice poginulih boraca, ratni vojni invalidi nisu zaslužili ovakav život. Velika nepravda i grijeh su napravljeni prema ovim kategorijama. Siguran sam da  će se pobjedom Jelene Trivic mnogo toga promijeniti nabolje, kao i pobjedom Mirka Šarovića i da ćemo konačno imati uslove da popravimo sadašnje stanje i da ubuduće sve gradimo na zdravim osnovama. Hvala Bilećanima, koji su danas sa nama. Izađite na izbore i glasajte po svojoj savjesti", poručio je Veselin Vujović, načelnik opštine Bileća i kandidat za poslanika u NSRS.



„Drago mi je što je danas sa nama ovoliki broj ljudi, koji slobodno kažu ono što misle. To nam daje i snagu i obavezu da idemo pravim putem prema državi u kojoj neće biti kriminala, diskriminacije, krađe, gdje će se cijeniti obrazovan, vaspitan i sposoban covjek i gdje će se poštovati prave ljudske vrijednosti, koje su nažalost odavno potisnute", izjavio je Nikola Bajović, zamjenik načelnika opštine Bileća i kandidat za poslanika u NSRS.



Vukota Govedarica, nosilac liste IJ 9 za NSRS, danas nije krio zadovoljstvo u razgovoru sa Bilećanima, koji ovog borca za pravdu iskreno podržavaju već dugi niz godina.

Objavi komentar

1 Primjedbe

Iznesi svoj stav - Ostavi komentar!